Αρχική σελίδα » Προβολή εκδηλώσεων

Προβολή εκδηλώσεων

01.03.2020

Από την Υποδοχή των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών και υποψηφίων διδακτόρων α.ε. 2019-2020 του Τμήματος Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α.

Δελτίο Τύπου και Φωτοθήκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Υποδοχή των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών και υποψηφίων διδακτόρων ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο φιλόξενο Μουσείο Ιστορίας-Παλαιό Πανεπιστήμιο του Ε.Κ.Π.Α. στην Πλάκα, η εκδήλωση ξεκίνησε με προσφωνήσεις και χαιρετισμούς από τις Αρχές της Σχολής και του Τμήματος, ενημέρωση σχετικά με τα ευρωπαϊκά προγράμματα ERASMUS+ και CIVIS, συνοπτική παρουσίαση του ερευνητικού έργου των Εργαστηρίων του Τμήματος και σύντομη αναφορά σε επικείμενα επιστημονικά συνέδρια της Θεολογικής Σχολής, στα οποία το Τμήμα Θεολογίας συμμετέχει ενεργά.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η Κοπή της Βασιλόπιτας των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου (Σαββάτου), Καθηγητή, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση διδακτικού προσωπικού, φοιτητών/τριών και κοινού στις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες συλλογές του Μουσείου Ιστορίας.

Από το Γραφείο του Προέδρου
του Τμήματος Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α.