Αρχική σελίδα » Προβολή εκδηλώσεων

Προβολή εκδηλώσεων

08.11.2019

"Η Θρησκεία στον Σύγχρονο Κόσμο: Προκλήσεις και Προοπτικές για τον Διάλογο και την Ειρήνη" - Διεθνές Συνέδριο Θρησκευτικής Διπλωματίας

Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Το «Foreign Affairs The Hellenic Edition» σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών καθώς και του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος, οργανώνει διήμερο Διεθνές Συνέδριο Θρησκευτικής Διπλωματίας με θέμα «Η Θρησκεία στον Σύγχρονο Κόσμο: Προκλήσεις και Προοπτικές για τον Διάλογο και την Ειρήνη», το οποίο έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), την Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019.

Η είσοδος και η παρακολούθηση στο συνέδριο γίνεται –για λόγους ασφαλείας- κατόπιν προσκλήσεως. Όσοι επιθυμούν να λάβουν πρόσκληση θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΕΙΔΙΚΗ ΦΟΡΜΑ, ΕΔΩ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

- Πρόγραμμα, διαδικασία συμμετοχής, πληροφορίες: https://www.foreignaffairs.gr/discussions/news-and-events/diethnes-synedrio-thriskeytikis-diplomatias?fbclid=IwAR2XMqWc0jbXF-32Fr6PyA4ZcntIhOEzEtjc9Qt6ddV9F2vjAuyKnSseeYc

Οργανωτική Επιτροπή:
• Λουκάς Κατσώνης, Εκδότης Foreign Affairs The Hellenic Edition
• Αν. Καθηγητής Θεολογίας, ΕΚΠΑ, Κωνσταντίνος Ζάρρας.
• Επ. Καθηγητής Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, Τμήμα Θεολογίας ΕΚΠΑ
• Επ. Καθηγητής Πανοσιολογιώτατος Αρίσταρχος Γκρέκας, Τμήμα Θεολογίας ΕΚΠΑ

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΑΜΚΕ Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ και της ελληνικής εταιρείας παραγωγής τροφίμων «Ευλογία, Αληθινή Γεύση Ελλάδας».