Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

08.05.2020

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ του Τμήματος Θεολογίας (Εαρινό Εξάμηνο ακαδ. έτους 2019-2020)

Προθεσμία δηλώσεων: από Παρασκευή 8/5 έως και Κυριακή 31/5/2020

Οι φοιτητές/τήτριες του Τμήματος Θεολογίας καλούνται να δηλώνουν μέσω του https://my-studies.uoa.gr/Secr3w/connect.aspx

τα μαθήματα τα οποία έχουν διδαχθεί στο εξάμηνο και επιθυμούν να εξεταστούν στην τρέχουσα εξεταστική. (Γενικά ο ενδεικτικός αριθμός μαθημάτων που αναλογεί ανά εξάμηνο σπουδών, βάσει του οδηγού σπουδών είναι (7) επτά).

O μέγιστος αριθμός μαθημάτων του προγράμματος σπουδών του ακαδ.έτους 2019-2020, που ο κάθε φοιτητής μπορεί να δηλώσει για να εξεταστεί στην Εξεταστική Περίοδο του ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, εξαρτάται από το εξάμηνο φοίτησης στο οποίο βρίσκεται και σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα σπουδών ισχύει ότι «τα Υποχρεωτικά, τα Κατ’ επιλογήν Υποχρεωτικά και τα Προαιρετικά μαθήματα κατανέμονται σε συγκεκριμένα εξάμηνα και δεν είναι δυνατή η δήλωσή τους από φοιτητές/ φοιτήτριες που ανήκουν σε προηγούμενο (μικρότερο) εξάμηνο».

- Οι φοιτητές που ανήκουν σε ΚΑΝΟΝΙΚΟ εξάμηνο φοίτησης δηλ. από το 1ο εξάμηνο μέχρι και το 8ο εξάμηνο φοίτησης, δικαιούνται, εφόσον το επιθυμούν, να δηλώσουν στο Μy-studies μέχρι και δέκα (10) μαθήματα Eαρινού εξαμήνου, σύμφωνα με τo ισχύον νέο πρόγραμμα σπουδών .

- Οι φοιτητές που είναι ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ (οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα τέσσερα κανονικά έτη φοίτησης , δηλ. 9ο εξάμηνο και άνω ), δικαιούνται να δηλώσουν και να εξεταστούν στην τρέχουσα εξεταστική μέχρι και το σύνολο των μαθημάτων (χειμερινών και εαρινών εξαμήνων) που τους αφορούν προσωπικά ως εκκρεμότητα, από το υπάρχον Π.Π.Σ., για την απόκτηση του πτυχίου τους.

Αυτόματη δήλωση μαθημάτων δε θα γίνεται σε καμία περίπτωση από τη Γραμματεία.

Οι φοιτητές μπορούν να τροποποιούν τη δήλωση μαθημάτων τους όσες φορές επιθυμούν μέχρι τη λήξη της περιόδου των δηλώσεων. Μετά τη λήξη της προθεσμίας (31/05/2020) το ηλεκτρονικό σύστημα Δηλώσεων Μαθημάτων κλειδώνει αυτομάτως και ουδεμία παρέμβαση μπορεί να γίνει από την πλευρά της Γραμματείας του Τμήματος.

Στην Ηλεκτρονική Γραμματεία https://my-studies.uoa.gr/Secr3w/connect.aspx δηλώνουμε (πλέον) μόνον ΜΑΘΗΜΑΤΑ . Τα συγγράμματα τα παρακολουθούμε μόνον από την εφαρμογή https://eudoxus.gr/.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Στην εφαρμογή ΕΥΔΟΞΟΣ υπάρχει μέγιστο όριο δήλωσης συγγραμμάτων εξαμήνου μέχρι και (8) οκτώ. Ο συμμετέχων φοιτητής δηλώνει ότι τα Συγγράμματα που επιλέγει και παραλαμβάνει μέσω της εφαρμογής Eudoxus.gr κατά το τρέχον εξάμηνο, αντιστοιχούν με τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ τα οποία δηλώνει κατά την εγγραφή του στο My-studies.uoa.gr και νομίμως παρακολουθεί στο ακαδημαϊκό του Τμήμα στο τρέχον ΕΑΡΙΝΟ  εξάμηνο.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος