Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

09.10.2018

Εκπαιδευτική εκδρομή στη Σερβία - Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

Δηλώσεις ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση deantheol@uoa.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκπαιδευτική Εκδρομή στη Σερβία

30/4 – 6/5/2019

     Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής προτίθεται να διοργανώσει 7ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στη Σερβία από 30 Απριλίου έως 6 Μαΐου 2019. Στην εκδρομή περιλαμβάνονται: επίσκεψη και περιήγηση στα σπουδαιότερα μοναστήρια και αξιοθέατα της Σερβίας, συνάντηση με τον Πατριάρχη της Σερβίας και άλλους κατά τόπους επισκόπους, και επίσκεψη στην Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Βελιγραδίου.  

     Το εν λόγω ταξίδι θα πραγματοποιηθεί οδικώς, το δε κόστος θα κυμανθεί μεταξύ 380 και 450 ευρώ ανάλογα με το βαθμό συμμετοχής.

     Η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές και το προσωπικό της Θεολογικής Σχολής. Ωστόσο δεν αποκλείονται από αυτή και άλλα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, φοιτητές και μέλη ΔΕΠ, που θα συμφωνούσαν με το σκοπό και το πρόγραμμά της.

     Η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει την 15η Νοεμβρίου 2018. Δηλώσεις ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική διεύθυνση deantheol[at]uoa[dot]gr Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα, την τελική τιμή συμμετοχής και άλλα ζητήματα θα ανακοινωθούν με τη λήξη της προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Από την Κοσμητεία