ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

EΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ" ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΙΑΝ.-ΦΕΒΡ. 2023 ΜΕ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝ. ΚΑΘΗΓ. ΜΑΡΙΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ ΛΙΑΓΚΗ

Eξέταση μαθήματος "Εισαγωγή στις Επιστήμες της Παιδαγωγικής" περιόδου Ιαν.-Φεβρ. 2023 με διδάσκοντα τον Αν. Καθηγ. Μάριο Κουκουνάρα Λιάγκη

Ανακοίνωση για την εξέταση του μαθήματος "Εισαγωγή στις Επιστήμες της Παιδαγωγικής", (Ε΄ εξαμ.), της περιόδου Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2023, με διδάσκοντα τον Αν. Καθηγητή Μάριο Κουκουνάρα Λιάγκη.

Το μάθημα του Ε΄ εξαμήνου "Εισαγωγή στις Επιστήμες της Παιδαγωγικής" θα εξετασθεί με προφορική εξέταση τις ημέρες Παρασκευή 10 και Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ. (σε επταμελείς ομάδες φοιτητών/τριών και ανά 30'), στο Παιδαγωγικό Εργαστήριο Θρησκευτικής Εκπαίδευσης του Τμ. Θεολογίας (3ος όροφος).

Για τον προγραμματισμό της ημέρας και της ώρας εξέτασης είναι απαραίτητο να προηγηθεί δήλωση. Η δήλωση θα γίνεται τηλεφωνικά ή με φυσική παρουσία στο Γραφείο του Διδάσκοντος (τηλ. 210 7275726) τις ημέρες Τρίτη 31 Ιανουαρίου ή Τρίτη 7 Φεβρουαρίου (ώρες 11:00-13.00), και είναι υποχρεωτική και δεσμευτική όσον αφορά την ημέρα και την ώρα της εξέτασης. Απαιτείται η δήλωση του ονόματος, του Αριθμού Μητρώου καθώς και ένας αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας.
Κατά την ημέρα της εξέτασης οι φοιτητές/τριες θα πρέπει να παρίστανται στο αίθριο του 3ου ορόφου 10' πριν την ώρα έναρξης της προγραμματισμένης εξέτασής τους και να έχουν στην κατοχή τους την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα ή, σε περίπτωση απώλειας, επίσημη βεβαίωση της Γραμματείας που να πιστοποιεί τη φοιτητική τους ιδιότητα.

Εκ του Γραφείου του Διδάσκοντος
Με εκτίμηση,
Μάριος Κουκουνάρας Λιάγκης