ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΙΚΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΕΚΟ)- ΑΚΑΔ.ΕΤΟΣ 2019/20

ΙΚΥ - Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)- ακαδ.έτος 2019/20

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε η υπ΄ αριθμ. πρωτ.: 682/24.01.2022(ΑΔΑ: 6ΓΟ546ΜΤΛΗ-Ψ9Ξ) Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων στο πλαίσιο της Πράξης "Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες για το ακαδ. έτος 2019-2020".

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (I.K.Y.), στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόγραμμα Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών φοιτητών/τριών  που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)- ακαδ. έτος 2019-20» και σε εφαρμογή του Κανονισμού του Προγράμματος (Απόφαση 83753/Ζ1/12-07-2021, ΦΕΚ 3179/B’/19-07-2021 και διόρθωση σφάλματος ΦΕΚ 3777/Β’/13-08-2021) προκηρύσσει 2.150 προπτυχιακές υποτροφίες σε επιμελείς φοιτητές/τριες που σπουδάζουν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και ανήκουν σε Ευπαθείς  Κοινωνικές Ομάδες.

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού μελετήσουν προσεκτικά την σχετική «Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων», καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στη διαδικτυακή εφαρμογή (https://ams.iky.gr) το αργότερο έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 15.00. Όλες οι σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες του Προγράμματος παρέχονται στον ιστoχώρο του ΙΚΥ https://www.iky.gr/el/upotrofies-gr/proptixiako-gr/ypotrofies-eko/eko-2019-2020 .

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΚΥ
                                                                                                                                                                  Μιχαήλ Κουτσιλιέρης