ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

4° ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ - Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Κ.Α.

4° Διεθνές Συνέδριο Θρησκευτικής Διπλωματίας με τη συμμετοχή του ΕΚΠΑ - Η Γεωπολιτική των Ορθόδοξων Πατριαρχείων της Μέσης Ανατολής κ.α.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Μαρτίου 2024 το 4ο Διεθνές Συνέδριο Θρησκευτικής Διπλωματίας, στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ.), στην Αθήνα, με θέμα: «Η Γεωπολιτική των Ορθόδοξων Πατριαρχείων της Μέσης Ανατολής. Αλεξάνδρεια, Αντιόχεια, Ιεροσόλυμα», με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών και προσωπικοτήτων.

Εκ μέρους του Ε.Κ.Π.Α., τον χαιρετισμό που Πρύτανη κ. Γεράσιμου Σιάσου, ανέγνωσε ο Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης κ. Δημήτριος Καινούργιος. Επίσης, συμμετείχαν ως εισηγητές η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Θεολογικής Σχολής του Τμήματος Θεολογίας κ. Βασιλική Σταθοκώστα και ο Επίκουρος Καθηγητής Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Αρίσταρχος Γκρέκας του ομώνυμου Τμήματος.