ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΕΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΕΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Η ορκωμοσία των νέων πτυχιούχων του Τμήματος Θεολογίας της (επαναληπτικής) εξεταστικής περιόδου ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 09:00π.μ. στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Κεντρικού Κτηρίου του Ε.Κ.Π.Α. (Προπύλαια, Πανεπιστημίου 30).

  • Οριστικοποιημένος πίνακας ορκωμοσίας της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2023 (τελετή της 11ης/12/2023).
  • Απαιτείται η προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, ώστε οι πτυχιούχοι να υπογράφουν τον ονομαστικό κατάλογο συμμετοχής στην ορκωμοσία  και  να παραλαμβάνουν την τήβεννο, το επιτηβέννιο και το καπέλο ορκωμοσίας.  Η παραλαβή της Αστυνομικής Ταυτότητας του πτυχιούχου θα γίνεται μετά το τέλος της τελετής με την παράδοση της ένδυσης της τηβέννου στον αρμόδιο υπάλληλο της Γραμματείας του Τμήματος  (Η ένδυση του ορκιζομένου με τήβεννο είναι προαιρετική).

Η έλευση για την τελετή της ορκωμοσίας θα πρέπει να γίνει εκ μέρους των συμμετεχόντων απαραίτητα μία (1) ώρα νωρίτερα και η  είσοδος θα γίνεται από την Κεντρική θύρα του Κτηρίου της οδού Πανεπιστημίου 30 για τον σχετικό έλεγχο.  Μετά τις 08:00π.μ. δεν θα υπάρχει δυνατότητα εισόδου σας στο κτήριο.

 Οι ορκιζόμενοι δύνανται να συνοδεύονται κατά το μέγιστον από τέσσερα (4) άτομα έκαστος.

Απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού και ποτού εντός της Αίθουσας Τελετών, καθώς και η χρήση κομφετί ή κόρνας, κ.α., τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του ιστορικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι προαιρετική.


• Αρμόδιος υπάλληλος της Γραμματείας του Τμήματος Θεολογίας και υπεύθυνος διεξαγωγής της ορκωμοσίας
είναι ο κ. Γ. Καρανικολόπουλος (Τηλ.210 727-5720, secr@theol.uoa.gr)