ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021.

Δείτε τον Κατάλογο δικαιούχων πτυχίου. Προθεσμία αιτήσεων ορκωμοσίας: από 19/10/2021 μέχρι 27/10/2021, σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες της ανακοίνωσης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ 

Ανακοινώνεται η υποβολή των αιτήσεων ορκωμοσίας των δικαιούχων πτυχίου της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2021, που θα πραγματοποιηθούν κατά τo χρονικό διάστημα

από την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 μέχρι την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 

αποκλειστικά ηλεκτρονικά  μέσω της Υπηρεσίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτημάτων ΕΚΠΑ (e-protocol), στη διεύθυνση  https://eprotocol.uoa.gr/ 

Αφού επιλέξετε το {Α.} δηλ. [Α. Αιτήσεις για Φοιτητικά Θέματα], προχωρήστε στη συμπλήρωση της  επιλογής "{4.} Aίτηση ορκωμοσίας προπτυχιακού".

Προσοχή στην αρχή, να επιλέξετε ορθά  το πεδίο  [ ΠΡΟΣ:  Γραμματεία Τμήματος Θεολογίας ] από τη σχετική λίστα της ηλεκτρονικής φόρμας.

Προσοχή επίσης στην ορθή καταχώρηση του αριθμού μητρώου σας και στην ορθή συμπλήρωση των υπολοίπων στοιχείων της φόρμας.

Συγκεκριμένα, για την ορκωμοσία των προπτυχιακών φοιτητών απαιτούνται  τα εξής συνημμένα ( βλ.στη δεξία άκρη της γενικής ηλεκτρ.φόρμας)

 • 1. Έντυπο Αίτησης Ορκωμοσίας Τμήματος  (.doc)
 • 2. ευκρινές φωτοαντίγραφο Αστυνομικής ή Στρατιωτικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου. Επισυνάψτε την ως συνημμένο αρχείο, σε μορφή pdf στην καθορισμένη θέση που υποδεικνύεται.
 • 3. Σχετικά με τη Βεβαίωση περί εκκένωσης δωματίου Φ.Ε.Π.Α.  (τηλ. 2107258723,  Ιστοσελίδα: fepa.uoa.gr) .  Όσοι φοιτητές  διαμένουν σε δωμάτια της Φοιτητικής Εστίας (ΦΕΠΑ), υποχρεούνται να υποβάλουν στα συνημμένα αρχεία της αίτησης, και συγκεκριμένα στη θέση  {4.} αρχείο σε μορφή pdf,  τη  Βεβαίωση περί εκκένωσης δωματίου ΦΕΠΑ. 
 • Στην ηλεκτρονική φόρμα, (εκεί που έχει το text box) "Σημειώσεις παρατηρήσεις" , πληκτρολογήστε  την  Ημερομηνία γέννησης και τον Τόπο γέννησης, όπως αυτά αναγράφονται στην ταυτότητά σας.

Στη συνέχεια θα σας αποδοθεί αυτόματα ηλεκτρονικός αριθμός πρωτοκόλλου.

Επίσης, 

 • Οι φοιτητές/τριες που δεν υποβάλουν αίτηση ορκωμοσίας, δεν θα έχουν δικαίωμα να ορκιστούν.
 •  Ακαδημαϊκή ταυτότητα-(ΙD)*
  Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης ορκωμοσίας, γίνεται αυτοδίκαια η ηλεκτρονική ακύρωση της ακαδημαϊκής ταυτότητας από τη Γραμματεία και  ενημερώνεται το δίκτυο του ΥΠΕΘ. 
  * (Εννοείται ότι η φυσική καταστροφή της γίνεται με μέριμνα του ιδίου του φοιτητή. Υπενθυμίζεται ότι η αίτηση ορκωμοσίας, έχει ισχύ Ν.1599/1986)  
 • Η ημερομηνία ορκωμοσίας  θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της διαδικασίας των αιτήσεων.

 Πίνακας των δικαιούχων πτυχίου εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2021. (pdf) 

Από τη Γραμματεία
του Τμήματος Θεολογίας

 


Υπεύθυνος ορκωμοσιών Τμήματος: 
Γεώργιος Καρανικολόπουλος (Διοικ.υπαλ.)
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ τηλ.210727-5720
Ε-mail Γραμματείας: secr@theol.uoa.gr
(υπόψη κ.Καρανικολόπουλου)